TARNE 1,99€ - TASUTA TARNE TELLIMUSTELE al. 35€

Teise ringi UUED Pepe Jeansi teksad 5 euroga!

Ma soovin Teiega jagada ühte ägedat teemat :)

Ma ütlen kohe ära, et ma ei ole ulmeline brändirõivaste tagaajaja, aga Pepe Jeansi teksad on mulle südamelähedased, kuna kui kooli ajal natukene korpulentsem olin, siis nendel teksadel oli mõnusalt kõrge värvel, mis tõmbas keskkoha kenasti sisse ning ei tekkinud nö "sangasid". Ühtlasi venivad need mõnusalt ja mahutavad pepu ära. Neil on muidugi ka madala ja keskmise kõrguse värviliga pükse, aga mina leidsin nende sortimendi hulgast tol ajal ainsad, mis minule sobisid ning ostsin neid aja jooksul ma arvan kokku kolm paari.

Kuidagi olen nende lojaalseks kandjaks jäänudki, kuna pükste soetamine on peavalu omaette, eriti veel võõra brändi pükste proovimine. Aga Pepe Jeansi puhul ma tean, et ma võin ka netist tellides olla 100% kindel, et püksid on mulle mõõtudelt parajad.

Poest ostes või netipoest tellides jäävad Pepe pükste hinnad 50-100€ vahele, aga ma olen avastanud imelise alternatiivi, kuidas hoida kokku raha ning ühtlasi riideid nö taaskasutada. Hoian silma peale osta.ee oksjonikeskkonnal - ma sain sealt just uued ja siltidega Pepe Jeansi teksad 5 euroga. Huvi pärast vaatasin, kui palju sellised maksaksid netist tellides - fantastilised 89,90€


Mul on siiralt hea meel selle tehingu üle. Ehk siis minu soovitus teile - enne, kui hakkate suuri summasid välja käima, vaadake erinevatesse kohtadesse (osta.ee või okidoki.ee jne) äkki keegi müüb sama asja märkimisväärselt soodsamalt. See võib olla täiesti uus või vähekasutatud - eks see piir on igaühe enda seada. Ise olen ostnud sealt ka uusi ning vähekasutatud riideid - aga üks kindel punkt, mida tuleks jälgida: müüjale antud tagasiside teiste ostjate poolt. Sellega valus kogemus endal olemas: võitsin ühe kaelasalli oksjoni, hind jäi 6€ kanti ja sall väidetavalt uus. Pildi peal oli sall väga ilus ja korralik. Ostsin sama müüja käest ka kleidi, mõtlesin, et hea diil - siis tuleb kaks asja ühe pakiga. Aga kui salli ja kleidi kätte sain, oh seda õudu: sall lõhnas nii ebameeldivalt, oli kortsus ja no ütleme nii - elu näinud. Kleit oli topiline ja kulunud. Lugesin müüjale antud tagasisidet, see ei olnud tal esimene kord katkiseid ja kulunud asju uute pähe müüa. Et natukene minu süü ka, et nii heausklikult tausta uurimata oksjonil osalesin. Ja siit teine õppetund: kui soovite oma riideid või muid tooteid müüa, tehke seda ausalt - kirjutage ausalt ära, kui on mingi asi topiline, kulunud, kantud, plekiline jne. Ma müüsin selliselt ühe katkise talvejope maha. Jope ise väga ilus, kangas korralik, aga taskud rebenenud, kaeluses auk, kinnituskrõpsud lahti tulnud. Kirjutasin kõik selle välja ja ütlesin, et keegi nobedate näppudega õmbleja saab endale ilusa jope, kui oskab ja viitsib korda teha. Mina ei ole nobenäpp ja parandada ei oska. Niisama jopet minema visata oleks ka imelik olnud. Õnneks leidis jope endale 25 sendi eest uue omaniku. Küsisin veel ostja käest üle, et kas ta ikka luges oksjoni kirjeldust korralikult, et jope on mitmest kohast katki, ta ütles, et luges ja see sobib hästi. Kui ma oleksin pannud selle jope müüki ning mitte juurde kirjutanud, et jope on katki, oleks reaktsioon ja tagasiside olnud ostja poolt väga halb, pole kahtlustki. Ehk siis - olge ausad :)

Ega muud rohkem ei olegi - hoidke enda raha ja tarbige arukalt!

KAS SINA OLED NETIST TEISE RINGI UUSI VÕI KASUTATUD RIIDEID OSTNUD?

 

Jäta kommentaar